Tegye meg a távot a STANLEY FATMAX FLM165-tel.

A STANLEY® FATMAX® FLM165 gyors és precíz méréseket biztosít 50 m-es tartományban.

  • Kiterjedt, 50 m-es munkatávolság az igényes professzionális alkalmazások igényeinek kielégítésére.
  • Pontos, megbízható távolságszámításokat biztosít +/- 1,5 mm-es pontossággal 10 m-es távolságban
  • Robusztus felépítés - alkalmas mindennapi használatra igényes munkaterületeken is
  • Terület, térfogat, min/max, távolság, Pitagorasz és folyamatos méréseket biztosít
  • Könnyed, kétgombos, mutass és kattints művelet
  • Újratölthető belső akkumulátor, amely egy töltéssel akár 1000 mérést is lehetővé tesz
  • USB-töltés kevesebb mint 2,5 óra alatt; 90 másodperces automatikus energiatakarékossági funkció
  • Fekete képernyő fehér betűkkel biztosítja a maximális láthatóságot világosabb körülmények között is
  • IP40 tanúsítvánnyal rendelkezik a por és nedvesség elleni védelem érdekében
  • Robusztus, túlformázott ház az extra fogás, az ellenőrzés és a termék hosszú élettartama érdekében

A STANLEY® a STANLEY® FATMAX® FLM165 bevezetésével új taggal bővítette nagy teljesítményű lézeres távolságmérő sorozatát. Az építőipari munkásokat, általános építkezőket és sok más szakmabelit lenyűgöznek majd a nagy távolságok mérésére alkalmas, akár 50 m-es mérési képességek és a 10 m-es távolságon +/- 1,5 mm-es tűpontosság.

Az FLM165-öt a gyorsaság és a pontosság érdekében tervezték az alkalmazások széles spektrumában, és fejlett funkciókkal rendelkezik, beleértve a terület, a térfogat, a min/max, a távolság és a Pitagorasz-számításokat, mégis rendkívül könnyen kezelhető az egyszerű, kétgombos, pont és kattintás vezérléssel. A mérések metrikus és angolszász mértékegységekben is elvégezhetők. Folyamatos "nyomkövető" funkciója gyorsan megtalálja és megjeleníti a célponttól mért távolságot, és különösen hasznos a nem elérhető területeken végzett mérésekhez.

Ez a sokoldalú lézeres mérőeszköz alkalmas igényes beltéri vagy kültéri alkalmazásokhoz, és fekete képernyővel rendelkezik, tiszta fehér karakterekkel, így a felhasználók minden munkakörnyezetben gyorsan és könnyen leolvashatják a számításokat.

Az FLM165 masszív felületi öntőformával felszerelve kiváló fogást és irányíthatóságot biztosít, és a felhasználók által a STANLEY FATMAX szerszámoktól elvárt kivételes megbízhatóságot nyújtja. Ez a szigorú használatra tervezett lézeres távolságmérő hosszú élettartamra lett tervezve, és hivatalos IP40-es besorolással rendelkezik a por és a nedvesség behatolása elleni védelem érdekében.

Az FLM165 kiváló üzemidőt biztosít, akár 1000 mérést is elvégezhet egy töltéssel, és belső újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 2,5 óra alatt teljesen feltölthető. A hatékony, 90 másodperces automatikus energiatakarékossági funkció segít megőrizni az akkumulátor élettartamát, megkímélve a felhasználókat a kellemetlenségektől és a leállási időtől.

A további biztonság és praktikum érdekében az FLM165 készüléket csuklópánttal szállítjuk. A készülékhez USB töltőkábel is tartozik.

"A STANLEY FATMAX FLM165 ideális olyan nagyméretű munkákhoz, amelyeket nem praktikus kézzel kiszámítani, a STANLEY FATMAX FLM165 gyorsan és hatékonyan végez hosszú távú méréseket. A kihívást jelentő mérési feladatok megoldására tervezett robusztus eszköz széles munkatartományt és számos fejlett funkciót kínál, hogy megfeleljen minden szakmai követelménynek. Az IP40 szabványnak való megfelelésnek köszönhetően bármilyen munkaterületi környezetben használható, míg a tiszta, jól olvasható kijelző még a legnehezebb munkakörülmények között is kiváló láthatóságot biztosít. Mint minden STANLEY szerszámot, az FLM165-öt is kiemelkedő megbízhatóságra, tartósságra és termelékenységre tervezték, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a mérések széles skáláját maximális sebességgel és pontossággal végezzék el."

STANLEY FATMAX FLM165 - műszaki adatok

Lézertávolság (méter): 50m
Pontosság: +/-1.5mm @ 10m
IP-besorolás: IP40
Terület és térfogat: Igen
Pythagoras: Igen
Min/max számítás: Igen
Folyamatos mérés: Igen​​​​​​​
Követési távolság: Igen​​​​​​​
Képernyő: Fekete LCD kijelző fehér karakterekkel​​​​​​​
Lézerdióda (nm): Vörös 630-680​​​​​​​
Akkumulátor / üzemidő: Újratölthető lítium-ion - akár 1000 mérés egy teljes feltöltéssel​​​​​​​
Mérések: Imperial és metrikus (méter, cm, láb, hüvelyk)​​​​​​​
Automatikus energiatakarékosság: 90 másodperc

További információk a STANLEY FATMAX FLM165-ről itt találhatók.

Árak és elérhetőség

A STANLEY FATMAX FLM165 2021 májusától lesz kapható. Az árképzés kérésre elérhető.

A STANLEY-ról

A STANLEY több mint 175 éve teremt precedenst a minőségi szerszámok és a mérnöki megoldások terén a szakemberek számára világszerte. A megbízhatóság örökségével a STANLEY a világ első számú szalaggyártója, és továbbra is előreviszi az iparágat olyan innovációkkal, mint a STANLEY FATMAX termékcsalád, valamint a kéziszerszámok, elektromos szerszámok, tárolóeszközök és kiegészítők, amelyek megkönnyítik az életet. További információkért látogasson el a STANLEY Website vagy kövesse a STANLEY-t a Facebookon és a YouTube-on.