STANLEY History
RÓLUNK

TÖRTÉNETÜNK

A STANLEY® több mint 175 éve teremt precedenst a minőségi szerszámok és a mérnöki megoldások terén a szakemberek számára világszerte. A megbízhatóság örökségével a STANLEY a világ első számú mérőszalaggyártója, és továbbra is előreviszi az iparágat olyan innovációkkal, mint a STANLEY® FATMAX® termékcsalád, valamint kéziszerszámok, elektromos szerszámok, tárolóeszközök és kiegészítők, amelyekkel gyerekjáték a munka.

Büszkék vagyunk kiválóságunk hírnevére, és elkötelezettek vagyunk termékeink folyamatos tesztelése, tervezése és fejlesztése iránt, hogy biztosítsuk a minőséget és a maximális fukncionalitást. Számunkra létfontosságú, hogy megőrizzük a világ legjobbjaként való megítélésünket abban, amit csinálunk, és amit elvárhat egy olyan névtől, mint a STANLEY.

Több mint 175 éve innovatív termékeink segítenek világunk építésében, javításában és védelmében. Ma ez az örökség folytatódik. Fedezze fel történelmünket az alábbi interaktív idővonal segítségével.

Field with wind turbine look from above.

A FENNTARTHATÓSÁG A MI ÍGÉRETÜNK

Termékfejlesztési folyamatainkat minden üzletágban átalakítjuk, hogy nagyobb hangsúlyt fektessünk a termék fenntarthatósági lehetőségeinek korai azonosítására, amelyekkel már a tervezési fázisban foglalkozni lehet.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

BÜSZKÉN TÁMOGATJUK ÖNT

A STANLEY büszkén támogatja azokat az egyéneket és csapatokat, akik szenvedéllyel néznek szembe minden kihívással, akikben megvan az ambíció, hogy a legmagasabb szinten versenyezzenek, és minden versenyen vagy mérkőzésen kivételes teljesítményt nyújtanak.

STANLEY Be A Force For Good

LEGYÉL A JÓ ÉRDEKÉBEN HATÓ ERŐ

A döntéshozók felhatalmazása, céltudatos innováció és egy fenntarthatóbb világ megteremtése - a vállalati társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünket megemeltük és beágyaztuk jövőképünkbe.