STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

SZPONZORÁCIÓK ÉS PARTNERSÉGEK

A STANLEY® büszkén támogatja azokat az egyéneket és csapatokat, akik szenvedéllyel néznek szembe minden kihívással, ambícióval rendelkeznek, hogy a legmagasabb szinten versenyezzenek, és kivételes teljesítményt nyújtanak minden versenyen vagy mérkőzésen.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

FC Barcelona

A STANLEY büszkén támogatja az FC Barcelona férfi csapatát a hivatalos szerszámok hivatalos partnereként kötött folyamatos megállapodásunk keretében. A rendkívüli eredményességüknek köszönhetően izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk ezt az egyedülálló partnerséget a futballtörténelem egyik legünnepeltebb klubjával. A világon nagyon kevés klub nyert annyi bajnoki címet, mint az FC Barcelona, köztük négy európai kupagyőzelmet és három FIFA klubvilágbajnoki címet. Emellett a klub több mint 25 La Liga-címet, valamint több mint 30 Copa Del Rey- és több mint 5 UEFA Bajnokok Ligája-trófeát szerzett. Hazai stadionja, a Camp Nou 99 354 férőhelyes, és a legnagyobb Európában. Az FC Barcelona az egyik legszélesebb körben támogatott csapat világszerte, az egyik legnagyobb közösségi média követőkkel, köztük több mint 103 millió Facebook-rajongóval, 65 millióval a Twitteren és 94 millióval az Instagramon.

Racing drive Nathalie McGloing working on his racing car

Nathalie McGloin

Amióta 16 éves korában súlyos gerincsérülést szenvedett, az inspiráló autóversenyző Nathalie McGloin elkötelezetten segít másoknak, akik hasonló, életüket megváltoztató élményeket éltek át - és elkötelezett amellett, hogy a motorsport mindenki számára elérhetővé váljon. Tavaly ő lett az FIA nemzetközi Fogyatékossági és Akadálymentesítési Bizottságának első elnöke, ahol az a célja, hogy a fogyatékkal élők számára alakítsa a motorsport globális jövőjét.

2016-ban Nathalie létrehozta a Spinal Track" nevű jótékonysági szervezetet, amely a fogyatékkal élőknek lehetőséget biztosít arra, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket, új lehetőségeket tárjanak fel, és különleges pályaélményekben vegyenek részt egy speciálisan átalakított járművel. Ezek az izgalmas események szabadságot adnak a résztvevőknek, hogy kipróbáljanak valamit, amiről talán sosem hitték volna, hogy képesek lehetnek rá, mindezt egy befogadó és támogató környezetben.