Field with wind turbine look from above.
Felkészülve a jövőre

FENNTARTHATÓSÁG

Termékfejlesztési folyamatainkat minden üzletágban átalakítjuk, hogy nagyobb hangsúlyt fektessünk a termék fenntarthatósági lehetőségeinek korai azonosítására, amelyekkel már a tervezési fázisban foglalkozni lehet.

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

ÜZEM- ÉS GÉPFEJLESZTÉSEK

A hulladék csökkentése érdekében a tajvani Chiróban található gyártóüzemünkben két galvanizáló vonalat egyetlen nagy hatékonyságú vonalra cseréltünk. Ez a változtatás éves szinten 78 százalékos csökkenést eredményezett a krómhulladékban, és több mint 13 millió gallonnal csökkentette a hűtővízkibocsátást évente. Ez annyi víz, amivel 20 olimpiai méretű úszómedencét lehetne megtölteni.

Látjuk, hogy vállalkozásunk hihetetlenül jótékony hatással lehet, és ezért törekszünk arra, hogy a nyereségen túlmenően értéket teremtsünk, beleértve a környezeti és társadalmi értéket is, pozitív hatást gyakorolva részvényeseinkre és érdekeltjeinkre, valamint a társadalom egészére.

JIM LOREE

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

STANLEY Zero Industrial Liquid Discharge

A FENNTARTHATÓSÁG A MI ÍGÉRETÜNK

NULLA IPARI FOLYADÉKKIBOCSÁTÁS

2014-ben a franciaországi Besançonban található CDIY-üzemünk lett az első és egyetlen olyan telephely az országban, amelyet "Zero Industrial Liquid Discharge" üzemként ismertek el. A kormány víz- és csatornázási osztálya 2014-ben hivatalos megállapodás aláírásával ismerte el Besançon ökológiai teljesítményét, amely támogatja, oktatja és ösztönzi a hasonló gyakorlatokat egész Franciaországban.