STHT0-11818
Fatmax karbidové odlamovací čepele - 18 mm
STHT0-11818

Fatmax karbidové odlamovací čepele - 18 mm

  • STANLEY® FATMAX® CARBIDE™ pengék rendkívül tartósak, melyre szükség is van a különböző alkalmazások során, úgy, mint tetőfedés, szárazépítés, mennyezeti burkolás és egyéb építőipari munkálatok. Olyan feladatokban is remekül teljesít, melyek már igen nagy kihívásnak számítanak a hagyományos pengék számára.
  • Megnövelt penge élettartam, az első vágás élessége megmarad a későbbiekben is, és letörés elleni végelem – 3 tényező, mely alapvető elvárás a professzionális felhasználók részéről.
  • A szabadalmaztatott lézeres gyártási folyamat volfrám bevonatot képez a penge élén, mely így 10x olyan hosszú élettartamú lesz, mint egy hagyományos penge.
További tulajdonságok megtekintése

További jellemzők

  • A gyémánt korongok gyártás közben rendkívül éles vágóélt alakítanak ki.
  • A gyártási folyamatnak köszönhetően a pengeél tartós, az acél pengetest pedig rugalmas lesz.
  • Spóroljon időt és pénzt a kevesebb pengecserével.
SKU Product Name Darabszám Termék hossza Termék magassága Rúd hossza Termék szélessége Penge szélessége A termék súlya Vásárlás
STHT0-11825 5 csomag STANLEY® FATMAX® tördelhető CARBIDE™ penge, 25 mm 10 150 mm 20 mm 30 mm 0.7 mm 0.18 Kg
STHT0-11818 Fatmax karbidové odlamovací čepele - 18 mm

TÁMOGATÁS

1 év korlátozott garancia

Bízunk termékeink minőségében, és a megadott garanciaidőn belül díjmentesen kijavítjuk az anyag- vagy kivitelezési hibákból eredő hibákat.

További információk

Szerviz

Kiterjedt intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy minden termékünk a legmagasabb színvonalon készüljön, de abban a ritka esetben, amikor segítségre és támogatásra van szüksége, mi gondoskodunk róla, hogy Önt is fedezzük. Csak kapcsolat velünk.

Támogatási kézikönyv