2-11-800
STANLEY® FATMAX® 10 csomag CARBIDE™ penge
2-11-800

STANLEY® FATMAX® 10 csomag CARBIDE™ penge

  • STANLEY® FATMAX® CARBIDE™ pengék rendkívül tartósak, melyre szükség is van a különböző alkalmazások során, úgy, mint tetőfedés, szárazépítés, mennyezeti burkolás és egyéb építőipari munkálatok. Olyan feladatokban is remekül teljesít, melyek már igen nagy kihívásnak számítanak a hagyományos pengék számára.
  • Megnövelt penge élettartam, az első vágás élessége megmarad a későbbiekben is, és letörés elleni végelem – 3 tényező, mely alapvető elvárás a professzionális felhasználók részéről.
  • A szabadalmaztatott lézeres gyártási folyamat volfrám bevonatot képez a penge élén, mely így 10x olyan hosszú élettartamú lesz, mint egy hagyományos penge.
További tulajdonságok megtekintése

További jellemzők

  • A gyémánt korongok gyártás közben rendkívül éles vágóélt alakítanak ki.
  • A gyártási folyamatnak köszönhetően a pengeél tartós, az acél pengetest pedig rugalmas lesz.
  • Spóroljon időt és pénzt a kevesebb pengecserével.

Specifikációk

Penge hossza
62 mm
Penge szélessége
19 mm
Darabszám
10

TÁMOGATÁS

1 év korlátozott garancia

Bízunk termékeink minőségében, és a megadott garanciaidőn belül díjmentesen kijavítjuk az anyag- vagy kivitelezési hibákból eredő hibákat.

További információk

Szerviz

Kiterjedt intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy minden termékünk a legmagasabb színvonalon készüljön, de abban a ritka esetben, amikor segítségre és támogatásra van szüksége, mi gondoskodunk róla, hogy Önt is fedezzük. Csak kapcsolat velünk.

Támogatási kézikönyv