Profizmusra alapozva

Profizmusra alapozva

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a jobb munkavégzésben. Ezt olyan szakértőkkel – professzionális felhasználóinkkal – karöltve tesszük, akik többet tudnak a szerszámokról, mint bárki más. Figyelünk arra, hogy mire van szükségük, és együtt alkotjuk meg a termékeinket. Ez tette a STANLEY-t azzá, ami. Ezért alapozzuk szerszámainkat a profizmusra.

 • ...

  Termékértékelés

 • ...

  Felhasználói megkérdezés

 • ...

  Személyes interjú

 • ...

  Közös munkanap a felhasználókkal

 • ...

  "Tool Crew" tag

Nezze meg, hogyan alkottuk meg a pengét, mely 10-szer tovább tart, csupán kétszeres áron

A kutatásaink során kiderült, hogy a felhasználók – különösen a nehéz munkák végzése közben – heti 40 percet vesztegetnek el a tompa pengék cseréjére. Mérnökeink megtalálták a megoldást: az erős volfrám karbid élek megnövelik a penge élettartamát, megtartják az első vágás során tapasztalt élességet a későbbi felhasználás során is, és védenek a letörés ellen – három kulcstényező, ami manapság alapvető követelmény a professzionális felhasználók részéről.

További információ

Nézze meg, hogyan készülnek az ergonómikus ollók, melyek lecsökkentik a felhasználó sérülésének veszélyét

A felhasználókkal végzett közös munka során tapasztalhattuk, hogy azok, akik gyakran használják a lemezvágó ollókat, gyakran szenvednek kéztő alagút szindrómában, így mérnökeink úgy tervezték meg ollóinkat, hogy gyakori használat mellett is minimális legyen a sérülés esélye.

Ismerje meg lézereinket, melyek világos környezetben - még kültérben is - kiválóan működnek

A vörös lézerinkkel már eddig is bizonyítottuk, hogy megfelelő megoldást nyújtunk a pontos szintezéshez. A felhasználóink azonban jelezték, hogy a vörös lézerek nem ideálisak a kültéri, fényes körülményekhez, így a termékfejlesztési csoportunk megalkotta a zöld diódás lézert, mely 4-szer fényesebb, mint a hagyományos vörös lézer, és jobban látható az emberi szem számára is.

További információ