Szerszámok, amelyekkel minden munkát meg lehet oldani

September 1, 2021

STANLEY® és a STANLEY® FATMAX® csavarhúzócsalád minden feladat elvégzéséhez a megfelelő szerszámot kínálja

  • A STANLEY® és a STANLEY FATMAX® átfogó csavarhúzó-kínálata minden alkalmazáshoz a legbiztonságosabb és leghatékonyabb szerszámot kínálja - bármilyen munkához is legyen az.
  • A kiterjedt termékcsalád fix pengés, többhegyű és racsnis csavarhúzókat tartalmaz, amelyek számos különböző szakmai szakmához alkalmasak.
  • Pontosságra, kényelemre és irányításra tervezve: szakértők által ergonomikusan megtervezett.
  • A legmagasabb minőségű anyagokból, szigorú szabványok szerint gyártva.
  • A STANLEY FATMAX VDE/Standard csavarhúzók és a STANLEY Cushion Grip modellek a STANLEY Arbois-i (France…) gyártóüzemében készülnek precíziós tervezéssel.
  • Különböző hosszúságokban, méretekben és csavarhajtási típusokban kaphatók.
STANLEY® FATMAX® Slotted Flared 6.5 x 150mm Screwdriver Group Shot in a Workshop

A STANLEY és a STANLEY FATMAX csavarhúzó termékcsalád a legkülönfélébb professzionális szakmák széleskörű alkalmazásainak elvégzésére tervezték, így minden munkához tökéletes szerszámot kínál. A prémium minőségű anyagokból precízen megépített teljes termékcsaládot a hatékonyság, a biztonság, a kényelem és az irányíthatóság jegyében tervezték. Akár nagy, akár kis nyomatékú rögzítési feladatokkal kell megbirkózni, minden egyes szerszám optimális teljesítményt, tartósságot és rugalmasságot biztosít. A számos hosszúságban és specifikációban kapható termékcsalád az összes általánosan használt csavarhajtási típussal rendelkezik: Torx, Phillips, Pozidriv, Torx, Tamper (biztonsági) Torx és Hexagon.

 

STANLEY FATMAX KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS STANDARD TERMÉKCSALÁD

A 2021-re továbbfejlesztett STANLEY FATMAX® standard csavarhúzó termékcsalád mostantól +100%-kal hosszabb élettartamot* és számos továbbfejlesztett funkciót kínál. A nagy teherbírású szénszilícium-acélból készült, új generációs sorozat hosszú élettartamot kínál, és új, indukciósan edzett** és CNC precíziós megmunkálású*** hegyekkel rendelkezik a nagyobb szilárdság, teljesítmény és tartósság érdekében. A STANLEY Arbois franciaországi gyártóüzemében készültek, így ezek a szerszámok a legszigorúbb szabványok szerint készülnek. A gyártási folyamat során minden hegyet homokfúvással homokfúvnak, hogy fokozzák a korrózió és a kopás elleni védelmet. A Phillips és Pozidriv modelleket hőkezelik és indukciósan edzik az extra szilárdság és a lekerekítés minimalizálása érdekében, míg a hornyos meghajtók CNC precíziós megmunkálással készülnek, hogy optimális méretillesztést, pontosságot és ellenőrzést biztosítsanak, és csökkentsék a kiforgás kockázatát. Nagyméretű, ergon
omikus, puha markolatú, három anyagból készült fogantyúk csökkentik a fáradtságot, és kiváló kényelmet és irányíthatóságot biztosítanak, míg a sima, domború vég kivételes nyomatékot, sebességet és könnyű kezelhetőséget biztosítanak a kihívást jelentő alkalmazásokban. Az extra kényelem és hatékonyság érdekében minden modell színkóddal van ellátva, a specifikációk és a meghajtás típusa pedig egyértelműen fel van tüntetve a felületen.

 

STANLEY FATMAX VDE TARTOMÁNY

A STANLEY Arbois-i gyárában szintén pontos specifikációk szerint kifejlesztett és gyártott STANLEY FATMAX csavarhúzók VDE tanúsítvánnyal rendelkező termékcsaládja erősen szigetelt konstrukcióval rendelkezik, amelyet kifejezetten a nagyfeszültségű alkalmazások körüli szervizmunkákhoz szántak. Minden modell a tengely teljes hosszában végigfutó, nagy teherbírású műanyag burkolatot tartalmaz, amely megvédi a villanyszerelőket a feszültség alatt álló áram veszélyeitől. A három anyagból készült, puha markolatú nyél kivételes kényelmet és fogást biztosít, és közvetlenül a rúdhoz van öntött, gyakorlatilag törhetetlen kötést biztosítva. A szigorú napi használatra tervezett, nagy átmérőjű nyél kivételes nyomatékot biztosít a facsavarok behajtásához, és kúpos derékrészt tartalmaz a gyors pörgés és a jobb irányíthatóság érdekében az alacsony nyomatékú meghúzási alkalmazásoknál.

Ezeknek a robusztus és megbízható szerszámoknak a hegye edzett, homokfúvott és fekete foszfát bevonattal kezelt, ami hosszú élettartamot biztosít. Precíziós megmunkálással készültek a rendkívül pontos fej-kötőelem illeszkedés érdekében. Az iparágban elismert piros színkódolással ellátva ezek a prémium kategóriás csavarhúzók egy pillantással könnyen azonosíthatók, és teljes mértékben megfelelnek a VDE-szabványoknak. Minden modell egyértelmű címkézéssel is rendelkezik, így a felhasználók könnyen megtalálhatják a megfelelő csavarhúzót az egyes csavarok típusához.

A sorozaton belüli vékony változat 35 mm-es profillal rendelkezik a vékonyabb, precízen megmunkált, vékonyabb specifikációjú rúdnak köszönhetően. Ezáltal tökéletesen alkalmas a szűk helyeken belüli hozzáférésre, miközben biztonságos, 1000 V-os hivatalos működési minősítést kínál. Szintén kapható a VDE Borneo/Terminal Block sorozat plusz/mínusz kombinált mintával, amely ideális a modern fogyasztói egységeken, áramköri táblákon, biztosítéktáblákon és csatlakozóblokkokon való biztonságos munkavégzéshez.

 

STANLEY FATMAX RACSNIS CSAVARHÚZÓ

A STANLEY FATMAX racsnis csavarhúzó a standard modellekhez képest kétszeres meghúzási vagy kioldási sebességet biztosít, a STANLEY FATMAX racsnis csavarhúzó a sebességhajtás technológiával egy innovatív 360°-os hatású" bal-jobb racsnis mechanizmussal rendelkezik. A csavarok rögzítéséhez vagy eltávolításához a felhasználó egyszerűen elfordítja a fogantyút balra és jobbra, és a folyékony racsnis művelet zökkenőmentesen folytatódik, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy feleannyi idő alatt végezze el a munkát. A "gyorsasági zónának" köszönhetően ez a prémium csavarhúzó gyors forgásvezérlést biztosít a hatékonyabb lefutás érdekében, míg a "precíziós tapintású zóna" további vezérlést biztosít a precíziós feladatokhoz. A csavarhúzó iránya könnyen megfordítható a racsni előre húzásával és kattanásával. A króm-vanádiumból készült STANLEY FATMAX racsnis csavarhúzó robusztus és megbízható, ergonomikus, texturált, kétanyagú markolata pedig kiemelkedő kényelmet és fogást biztosít, különösen a nagyobb nyomatékú alkalmazásoknál. Ez a kiváló szerszám reteszelő bittartóval, integrált tárolóval és a biztonságos bittartást biztosító mágneses hegyével rendelkezik.

 

STANLEY FATMAX RACSNIS MULTIBIT KÉSZLET

A STANLEY FATMAX racsnis csavarhúzó multibit sorozat kivételesen magas, akár háromszoros emberi erővel rendelkező nyomatékot kínál a meghúzási alkalmazásokban, és a kiváló sokoldalúság érdekében finom, 45 fogú racsnis, az óramutató járásával megegyező, az óramutató járásával ellentétes és reteszelt racsnis állással rendelkezik. Mágneses fejjel és nagyméretű, puha markolattal ellátott, beépített bit-tárolóval ellátott fogantyúval felszerelve ezek a kiváló minőségű szerszámok az optimális felhasználói kényelem és komfort érdekében lettek megalkotva.

STANLEY FATMAX racsnis multibit készlet - 10 bit

A gyors pörgetést és kiváló irányíthatóságot biztosító bordázott felülettel rendelkező racsnis szerszám mattított rúddal rendelkezik a kiemelkedő hosszú élettartam érdekében.

STANLEY FATMAX Stubby Ratcheting Multibit készlet - 6 bit

Ez a Stubby modell rendkívül hasznos a szűk helyek eléréséhez, és 6 bitbetétet tartalmaz.

STANLEY FATMAX normál racsnis multibit készlet - 12 bit

Ez a mindennapi használatra tervezett racsnis csavarhúzó mattított szárú felületet tartalmaz a termék hosszú élettartama érdekében.

STANLEY FATMAX LED-es racsnis multibit készlet - 12 bit

Ez a prémium kategóriás szerszám a hagyományos racsnis modell minden előnyét biztosítja, kiegészítve egy 3,5 lumenes LED-es világítással, amely kiváló láthatóságot biztosít sötétben vagy rossz fényviszonyok között végzett munka során.

STANLEY FATMAX Pisztolymarkolatú racsnis multibit készlet - 12 bit

Amikor nagyobb nyomatékra van szükség, a STANLEY FATMAX Pistol Grip racsnis csavarhúzó tökéletes.

 

STANLEY PÁRNÁS MARKOLAT SOROZAT

A STANLEY Cushion Grip csavarhúzók nagy szilárdságú, króm-vanádium acélból készülnek, és ergonomikus, két anyagból készült, tri-lobuláris markolattal vannak ellátva a kivételes kényelem érdekében, különösen az ismétlődő alkalmazások elvégzésekor. Ezek a kiváló minőségű szerszámok mágneses fekete oxid hegye a csavarok jobb megtartását, ugyanakkor a tartósság és a termék élettartamának növelését szolgálja. Többféle méretben és csavarhajtás-típusban kaphatók, és a felhasználók a nyélen található, egyértelműen jelzett hegyazonosítónak köszönhetően könnyen azonosíthatják a munkához megfelelő csavarhúzót. A Cushion Grip csavarhúzókat a STANLEY franciaországi Arbois-i gyárában gyártják vagy a finished… oldalon, mindig a legmagasabb színvonalon.

 

STANLEY MULTIBIT KÉSZLETEK

STANLEY 10-féle Flexi Flexi csavarhúzó készlet - 12 db bit

Ez a sokoldalú csavarhúzó rugalmas szárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a nehezen hozzáférhető helyeken belül. A kényelmes, két anyagból készült markolattal és praktikus, övcsipesszel ellátott bitmágnessel rendelkező 10-Way Flexi egy készlet kiváló minőségű ¼-os biteket és egy adaptert tartalmaz.

STANLEY 6-Way csavarhúzó készlet

A robusztus, rozsda ellen védő, krómozott rúddal ellátott STANLEY 6-Way csavarhúzó egy minden egyben megoldás, és három duplafejű bitet tartalmaz. A beépített bütyökanya extra erőátvitelt biztosít, míg a háromlábú, kétanyagú markolat plusz nyomatékot, kényelmet és fogást biztosít.

STANLEY Stubby Multibit - 6 bit

A STANLEY Stubby csavarhúzót a szűk vagy szűk helyeken való gyorsaság és hozzáférés érdekében hozták létre, a STANLEY Stubby csavarhúzó mágneses bit tartóval rendelkezik a tartozékok megtartása és a bitek hatékony cseréje érdekében. A könnyen hozzáférhető kazettában tárolt 6 csavarhúzóheggyel szállított Stubby a maximális kényelem és fogás érdekében kétanyagú markolatot is kínál.

STANLEY Multibit csavarhúzó készlet - 34 darabos készlet

A tartozékok széles választékával a Multibit csavarhúzó ideális mindenes többféle alkalmazáshoz. Mágneses feje biztonságosan a helyén tartja a biteket, és gyors bitcserét biztosít. A háromlábú, kényelmes bevonatos markolat maximális nyomatékot tesz lehetővé, míg a bit tároló kazetta biztosítja az egyes feladatokhoz szükséges tartozék könnyed kiválasztását.

STANLEY 4 az 1-ben zsebkéshajtogató

A maximális tartósságot biztosító S2 edzett acélból készült, sokoldalú 4 az 1-ben zsebkéshúzó texturált felülettel rendelkezik, amely nem csúszik, nem repedezik és nem hámlik, valamint puha és kényelmes kétanyagú markolattal rendelkezik. Két két kétvégű mágneses bitet tartalmaz, amelyek vonzzák és a helyén tartják a kis csavarokat.

STANLEY Stubby racsnis multibit - 6 bit

A Stubby racsnis csavarhúzó a Stubby Multibit modell minden előnyét nyújtva gyors és hatékony teljesítményt nyújt a kiváló minőségű mechanizmusnak és a 3 állású működésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az óramutató járásával megegyező, az óramutató járásával ellentétes és a reteszelt racsnis állást. Standard ¼-os hatlapú csavarhúzóhegyeket fogad be.

STANLEY racsnis multibit - 10/20 részes készlet

A 10 vagy 20 betétes bitekkel felszerelt STANLEY racsnis csavarhúzó lehetővé teszi a gyors racsnis kapcsolást három különböző pozícióban, és rendelkezik egy m.

STANLEY Pisztolymarkolatú racsnis többszögletű szett

A STANLEY Pistol Grip racsnis csavarhúzót a kiváló nyomaték, sebesség és irányíthatóság érdekében tervezték, és 3 állású (45°, 90° és 180°) racsniával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hozzáférést a kényelmetlen helyeken, és lehetővé teszi az óramutató járásával megegyező, az óramutató járásával ellentétes és a reteszelt racsniállást. A bitek hatékony tartása és gyors cseréje érdekében mágneses fejet építettek be, míg a bit-tároló kazetta lehetővé teszi a tartozékok egyszerű kiválasztását. 24 vagy 40 betéttel (bitek, foglalatok és tartozékok) szállítva.

 

STANLEY Essential range

A króm-vanádium acélból készült STANLEY Essential sorozat a nagy nyomatékú alkalmazásokban való kiemelkedő megbízhatóság érdekében készült, és kifejezetten úgy tervezték, hogy csökkentse a hegy törésének kockázatát használat közben. A nikkel krómozott hegyével és közvetlenül a rúdhoz öntött fogantyúval ezek a strapabíró csavarhúzók gyakorlatilag törhetetlenek és kiváló termékhosszúságot biztosítanak. Kétanyagú markolattal ellátva kényelmesen ülnek a kézben, és kiváló irányíthatóságot biztosítanak.

Darren Barber, Marketing Director a STANLEY-nél: "A kínálatunk hatalmas szélessége megkönnyíti a szakemberek számára, hogy minden igényhez megtalálják a legmegfelelőbb csavarhúzót és tartozékokat, bármilyen szakmában is dolgozzanak. Akár igényes, nagy nyomatékú meghúzási alkalmazásokat, akár precíz, kis nyomatékú rögzítési feladatokat vállalnak, mindig van egy nagy teljesítményű STANLEY vagy STANLEY FATMAX csavarhúzó, amelyik elvégzi a munkát - gyorsan, biztonságosan és hatékonyan. Ideálisak a legkülönbözőbb szakmákhoz, az építőipartól kezdve az átalakításokon és a HVAC-on át az elektromos, autóipari és ipari karbantartásig, a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a csavarhúzók aprólékos szabványok szerint készültek, megbízhatóak, kényelmesek és tartósak."

 

Árak és elérhetőség

A STANLEY és a STANLEY FATMAX csavarhúzó termékcsalád már kapható. Az árak kérésre rendelkezésre állnak.

 

A STANLEY-ról

A STANLEY több mint 175 éve teremt precedenst a minőségi szerszámok és a mérnöki megoldások terén a szakemberek számára világszerte. A megbízhatóság örökségével a STANLEY a világ első számú szalaggyártója, és továbbra is előreviszi az iparágat olyan innovációkkal, mint a STANLEY FATMAX termékcsalád, valamint a kéziszerszámok, elektromos szerszámok, tárolóeszközök és kiegészítők, amelyek megkönnyítik az életet. További információkért látogasson el a STANLEY Website vagy kövesse a STANLEY-t a Facebookon és a YouTube-on.