Precizitás a zsebében.

March 1, 2021

A STANLEY® bemutatja a tlm40 zseblézeres távolságmérő készüléket - a gyors és pontos mérési eredményekért

  • 12 méteres hatótávolság, 10 méteren +/- 6 mm-es pontos távolságszámítással
  • A folyamatos mérés követési funkciója gyorsan és könnyen megtalálja a célponttól mért távolságot, és megkönnyíti a méréseket a nem elérhető területeken

Az ultrahordozható és hatékony használatra tervezett új STANLEY® TLM40 zseblézeres távolságmérő kiemelkedő pontosságot és egyszerű, egygombos, mutatással és kattintással történő kezelést ötvöz. Ez a sokoldalú eszköz 12 méteres hatótávolsággal rendelkezik, pontos számításokat végez (+/- 6 mm 10 méteren), és folyamatos mérési "követési" funkcióval rendelkezik, amely gyorsan megtalálja és megjeleníti a célponttól mért távolságot, és rendkívül hasznos a mérések rögzítéséhez a nem elérhető területeken.

A TLM40 ideális a legkülönbözőbb kereskedelmi alkalmazásokhoz, beleértve a konyha- és fürdőszoba-szerelést, a csempézést, a burkolást és a dekorációt, a TLM40 könnyedén kezelhető, és fekete LCD-képernyővel rendelkezik, tiszta fehér karakterekkel, ami még világosabb munkakörnyezetben is kiváló láthatóságot biztosít.

A kompakt és könnyű TLM40 jól elfér egy zsebben vagy szerszámtáskában, és a beépített újratölthető lítium-ion akkumulátornak köszönhetően mindig készen áll a használatra, amikor szükség van rá. A belső akkumulátor kiváló üzemidőt biztosít (akár 1000 mérés egy teljes feltöltéssel), így a felhasználók jelentős időt és energiát takaríthatnak meg. Ez a következő generációs lézeres távolságmérő a további kényelem érdekében USB töltőporttal is rendelkezik.

A TLM40 megbízható és hosszú élettartamra tervezett, a legmagasabb szabványok szerint készült, és hivatalos IP54-es minősítést kapott, amely biztosítja a nedvesség és a por behatolása elleni védelmet a hosszabb élettartam érdekében. Továbbá erős gumi felületi formával van ellátva, amely extra fogást és irányítást biztosít a felhasználó számára.

Darren Barber, Marketing Director a STANLEY-nél: "A gyorsaságra, pontosságra és termelékenységre tervezett TLM40 lehetővé teszi a kereskedelemben dolgozó szakemberek számára, hogy messzebbre mérjenek, mint ameddig elérnek - azaz 12 méteres munkatartományon belül mérhetnek. Minimális méreteinek és súlyának köszönhetően a felhasználók a TLM40-et zsebben vagy táskában elrejtve tarthatják, szükség esetén használatra készen, míg a beépített újratölthető akkumulátor mindenkor kiemelkedő üzemidőt és hatékonyságot biztosít. Ez a rugalmas eszköz lehetővé teszi a mérések egyszerű, egykezes rögzítését, különösen azokét, amelyeket kézi mérőszalaggal potenciálisan nehéz lenne elérni. Egyszerűen "mutasson rá és kattintson"! És a robusztus és megbízható STANLEY konstrukciónak, az IP54-es védettségnek és a jól látható képernyőnek köszönhetően a TLM40 beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt alkalmas. Ez minden bizonnyal minden profi szerszámkészletének kötelező darabja."

STANLEY TLM40 - műszaki adatok

Lézeres távolság (méter): 12m
IP-besorolás: IP54
Követési távolság: Igen
Folyamatos mérés: Igen
Pontosság: +/-6mm @ 10m
Képernyő: Fekete LCD fehér karakterekkel
Lézerdióda (nm): 620-680
Akkumulátor / üzemidő: Újratölthető lítium-ion 3,7 V - akár 1000 mérés egy teljes feltöltéssel
Mérések: Imperial és metrikus (méter, cm, láb, hüvelyk)
Automatikus energiatakarékosság: 90 másodperc

További információk a STANLEY TLM40-ről itt találhatók.

Árak és elérhetőség

A STANLEY TLM40 2021 márciusától lesz elérhető. Az árképzés kérésre elérhető.

Megjegyzés a szerkesztőknek

*Versus az egyenértékű Stanley Cushion Grip csavarhúzóval szemben.
**ÚJ Indukciós edzés a Phillips / Pozi hegyekhez
***Új CNC megmunkált csúcsok a hornyos csúcsokhoz.
…Models az Arbois gyárban befejezve: 0-64-930, 0-64-934, 0-64-952, 0-64-923, 0-64-916, 0-64-924.

A STANLEY-ról

A STANLEY több mint 175 éve teremt precedenst a minőségi szerszámok és a mérnöki megoldások terén a szakemberek számára világszerte. A megbízhatóság örökségével a STANLEY a világ első számú szalaggyártója, és továbbra is előreviszi az iparágat olyan innovációkkal, mint a STANLEY FATMAX termékcsalád, valamint a kéziszerszámok, elektromos szerszámok, tárolóeszközök és kiegészítők, amelyek megkönnyítik az életet. További információkért látogasson el a STANLEY Website vagy kövesse a STANLEY-t a Facebookon és a YouTube-on.