Hogyan találom meg a szerszámom SKU-ját, sorozatszámát és a termék dátumkódját?

SKU

Minden STANLEY® szerszámot a SKU szám alapján lehet azonosítani. Ezt a számot a csomagoláson található vonalkódos címkén találja meg a legkönnyebben, de ha ez nincs meg, az SKU szám gyakran magán a terméken is megtalálható.

Indication of how to find the STANLEY Handtools number SKU
KÉZISZERSZÁMOK, ELEKTRONIKUS KÉZISZERSZÁMOK ÉS TÁROLÁS

A STANLEY kéziszerszámok, elektronikus kéziszerszámok és tároló termékek SKU-kódjai általában alfanumerikusak, XTHT, FMHT, STHT vagy STST kezdetűek. Például XTHT0-33671. Alkalmanként előfordul, hogy ezek csak numerikusak, például 0-20-244.

Indication of how to find the STANLEY Power Tools number SKU
ELEKTROMOS SZERSZÁMOK

A STANLEY elektromos szerszámok SKU-kódjai általában alfanumerikusak, és FM-kezdetűek. Például FMC645D2.

Indication of how to find STANLEY other number SKU
ELAKADT?

Ha nagyon nehezen boldogul, akkor böngészhet weboldalunkon, hogy megtalálja a megfelelő terméket - az SKU-számot a részletes termékoldalon belül találja meg.

Sorozatszám

A sorozatszám minden szerszámnál egyedi, és gyakran ugyanazon a címkén vagy a SKU-szám közelében található. Állhat csak számokból vagy betűk és számok keverékéből. Ha nem találja a sorozatszámot: kérjük, adja meg a vásárlás dátumát, pl. 20062021.

Termék dátumkódja

A termék dátumkódja a gyártás éve, amelyet a hét követ. Ez egy 8 számjegyű kód. Egy 4 számjegyű számból áll, amelyet egy 2 számjegyű szám követ, majd egy másik 2 számjegyű szám (amely néha alfanumerikus).

Indication of how to find the STANLEY tool production date