Gyorsabb pattintás az élesebb vágásokért!

April 1, 2021

A STANLEY® bemutatja az új, továbbfejlesztett pengekést a gyors, tiszta és biztonságos pengekattintásért minden alkalommal.

  • A STANLEY® FATMAX® 18 mm-es pattintókés hüvelykujjas vagy csúszózár funkcióval kapható
  • Az első kés a maga nemében szabadalmaztatott pengekattintási funkcióval a biztonságos, egyszerű egykezes használathoz
  • Mindig éles szerszám készenlétben - nincs állásidő a pengék eltávolítására és cseréjére
  • Az intuitív mechanizmus gyors, hatékony és egyszerűvé teszi a penge bepattintását
  • Praktikus és kényelmes: nincs szükség másodlagos szerszámra a penge letöréséhez
  • A beépített mágnes visszatartja a nem kívánt tompa szegmenst a gyors és biztonságos ártalmatlanítás érdekében
  • A beépített kitörölhetetlen pengehatárjelző minden alkalommal pontos, tiszta pengehatárt biztosít
  • Kompakt méret és ergonomikus kialakítás az optimális súly és egyensúly érdekében
  • A kétanyagú fogantyú maximális fogást, kényelmet és biztonságot biztosít - tökéletes az ismétlődő vágásokhoz

A STANLEY® egy innovatív új koncepciót mutatott be a híres pattintókés termékcsaládjában: az új STANLEY FATMAX® 18 mm-es pattintókést. Az új Snap Knife kétféle 18 mm-es modellben kapható, hüvelykujjas vagy csúszózár funkcióval, és szabadalmaztatott, önbecsapódó pengével rendelkezik, amely biztosítja, hogy a szakmabelieknek mindig kéznél legyen egy éles szerszám.

Ennek a forradalmi kialakításnak köszönhetően nincs szükség másodlagos szerszámra a penge letöréséhez és eltávolításához - a művelet gond nélkül elvégezhető egy kézzel, gyorsan, egyszerűen és biztonságosan. A penge letörése után a beépített mágnes felfogja az eldobott részt, védve a felhasználó kezét, és lehetővé téve a biztonságos és kényelmes megsemmisítést.

A további praktikusság és a pontos és tiszta pengekattintás érdekében a STANLEY beépített egy kitörölhetetlen kattintásjelzőt. Amikor a penge elveszíti élességét, a felhasználó egyszerűen igazítja a penge végét ehhez a jelölőhöz, előre nyomja a reteszelőgombot, majd az óramutató járásával megegyező irányba nyomja a pengekattintó mechanizmust. A penge tisztán és hatékonyan pattan le, a mágnes pedig megtartja a régi pengét. A szerszám ezután készen áll a következő feladat elvégzésére.

Az ergonómiailag kompaktra és könnyűre tervezett, sokoldalú STANLEY FATMAX Snap Knife pattintókés tökéletes egyensúlyra, pontosságra és irányíthatóságra lett optimalizálva. A szigorú mindennapi használatra tervezett pengecső a legmagasabb minőségi szabványok szerint készült, strapabíró rozsdamentes acélból, kivételes tartósságot és hosszú élettartamot biztosítva. A terméket továbbá alaposan megvizsgálták és 2,1 méteres magasságig tartó ejtési tesztnek vetették alá az ütésállóság érdekében.

A maximális kényelmet biztosító, ugyanakkor a csúszás kockázatát minimálisra csökkentő markolatot masszív, kétanyagú bevonattal látták el, amely tökéletes fogást biztosít, és ideális az ismétlődő vágási alkalmazásokhoz.

A két különböző változatban kapható 18 mm-es integrált pattintókés hüvelykujjas reteszeléssel (FMHT10592-0) vagy csúszózárral (FMHT10594-0) rendelkezik, mindkettő gyors és intuitív pengemélység-beállítást tesz lehetővé.

A magasban dolgozó szakemberek számára minden kés erős kötélhurokkal rendelkezik a biztonságos tárolás érdekében, amikor a termék nincs használatban, és biztosítja, hogy a szerszámot ne lehessen véletlenül leejteni vagy elveszíteni.

Christopher Heath-Turrall, a STANLEY termékmenedzsere elmondta: "Minden STANLEY termékkel az a célunk, hogy fokozzuk a termelékenységet, felszabadítsuk a potenciált és segítsük a felhasználókat, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak, miközben megfelelnek a terepen dolgozó szakemberek változó igényeinek és követelményeinek. A meglévő STANLEY FATMAX Snap Knife sorozatunk felhasználóitól kapott alapos visszajelzéseket követően mérnökeink kifejlesztették az eddigi legintuitívabb és legátfogóbb késformátumot. A hatékonyságot, az egyszerűséget és a munkahelyi biztonságot széleskörű ügyfélkörünk alapvető, kiemelt jellemzőként határozta meg: a felhasználók különösen azt kívánták, hogy a penge eltávolításához ne kelljen külön szerszámot használni, és kerüljék el magával a felesleges szegmenssel való fizikai érintkezést. Az új Snap Knife termékcsalád bevezetésével minden lehetséges frusztrációra és igényre választ adtunk, miközben ismét globális mércét állítottunk fel a robusztus, biztonságos és megbízható használati kések tervezésében."

A STANLEY FATMAX Snap Knife termékcsaláddal kapcsolatos további információk itt találhatók.

 

Árképzés és elérhetőség

Az új STANLEY FATMAX Snap Knife termékcsalád 2021 márciusától kapható. Az árképzés kérésre elérhető.

A STANLEY-ról

A STANLEY több mint 175 éve teremt precedenst a minőségi szerszámok és a mérnöki megoldások terén a szakemberek számára világszerte. A megbízhatóság örökségével a STANLEY a világ első számú szalaggyártója, és továbbra is előreviszi az iparágat olyan innovációkkal, mint a STANLEY FATMAX termékcsalád, valamint a kéziszerszámok, elektromos szerszámok, tárolóeszközök és kiegészítők, amelyek megkönnyítik az életet. További információkért látogasson el a STANLEY Website vagy kövesse a STANLEY-t a Facebookon és a YouTube-on.